E2 Whitelist - FAQ

- Ofte Stillede Spørgsmål -

Generelt

Du må gerne kontakte os, men du vil sikkert få svaret 'Vent til vi er ingame'. Vi kommer sjældent ind på serveren, bare fordi du vil købe et produkt, så vent til vi faktisk er ingame, tak!
Det kan du se, ved at gå ind på: https://www.e2whitelist.com/shop/. Der vil prisen være at finde, under hvert produkt.
F.eks. kan du finde prisen på Saxo Bank, ved at gå ind under: Shop > Saxo Bank.
Du må gerne kontakte os omkring hvad de koster, men du vil nok få svaret 'Det står på hjemmesiden'. Vi forventer, at folk bruger lidt tid på at lede efter de forskellige ting selv.
Kontakt personen der sælger produktet, du kan risikere at du skulle betale et erstatningsgebyr, for den ekstra tid der skal bruges på at udlevere produktet igen.
Du skal blot logge ind med Steam, føre musen over dit brugernavn i højre hjørne, og vælge 'Beskeder'. Her kan du sende en besked direkte til os angående dit problem.
Hvis du ikke har fået svar inden for 24 timer, kan du kontakte os privat, ved at gå ind på en af vores profiler, som kan findes på kontakt siden.

Saxo Bank

Først og fremmest, skal du tjekke om du har wired din E2 sammen. Det er der en videoguide til, længere nede. Når du har wired E2’en sammen, kan du eventuelt reupload E2'en, ved at tag expression 2 frem i hånden, og klikke 'R' imens du kigger på E2'en. Husk også at skrive 'wire_expression2_concmd 1' ind i din console uden ''.
Højreklik på E2'en med expression 2, og vent derefter på, at der står 'Koden er fejlfri' nede i bunden af skærmen, og upload den derefter.

Blacklist

1. Det er ikke tilladt at bruge E2'er uden license, eller med blacklist.
2. Når du er blacklisted, kan du ikke købe E2'er på vores hjemmeside.
3. Hvis du er blevet blacklisted, imens du har haft licenser, bliver dine licenser ikke fjernet, derimod pauset. Du er blacklisted, men har stadig licenserne. Hvis du skulle blive unblacklisted, har du igen ret til bruge E2'erne.
4. Er du blacklisted, og har ingen idé om hvorfor, så tag lige og tjek, om du engang har brugt en af E2'erne på vores side uden whitelist, og overvej om det kunne være derfor. Hvis du stadig er i tvivl, kan du kontakte os her.
5. Vi har både grund, dato og en grad (Low, Medium, High) for blacklist. Så spørg endelig, hvis du vil vide mere.
6. Hvis du vil unblacklistes, skal du kontakte en af E2Whitelist's administratorer. De kan kontaktes her.
1. Når du er blacklisted fra at administrere produkter, kan du hverken uploade, redigere, sælge eller fjerne dine produkter.
2. Hvis du havde godkendte produkter inden du blev blacklisted, er dine produkter sat på "pause" og kan ikke købes. Dine produkter bliver aktive igen, så snart du er unblacklisted.
3. Er du blacklisted, og har ingen idé om hvorfor, så tænk over om du har brudt vores TOS for produkter. Hvis du stadig er i tvivl, kan du kontakte os her.
4. Hvis du vil unblacklistes, skal du kontakte en af E2Whitelist's administratorer. De kan kontaktes her.